Handelsbetingelser

Handelsbetingelser senest opdateret 07/02/2022

Generelle oplysninger:

Fadoelsmesteren.dk drives og ejes af:

V&S Drift ApS

Jyllingevej 52A

2720 Vanløse

CVR: 41694963

Alle priser i indeværende handelsbetingelser er angivet inklusive moms.

Betaling:

Betaling sker til Mobile Pay eller via oplyst bankkonto på faktura. Faktura fremsendes umiddelbart efter endt arrangement. I tilfælde af fast leje af anlæg mv. aftales individuelle faktureringsbetingelser

I tilfælde af arrangementer, hvor tilbudsprisen overstiger 10.000,- fremsendes aconto faktura på 50% inden arrangementet og de sidste 50% efter arrangementet.

Levering:

Hvis der bestilles levering aftales et leveringsvindue på 1 time, hvor vi vil komme og sætte anlægget op.

Anlægget vil være testet på forhånd for at sikre mindst mulig risiko for fejl til arrangementet. Sker det at der er fejl kan vi kontaktes og hvis muligt komme ud til arrangementet. Konstateres der en fejl, som ikke kan udbedres erstattes anlægget med et tilsvarende uden beregning.

Konstateres der ikke en fejl eller skyldes fejlen forkert brug vil kunden blive opkrævet et kørselsgebyr på 995,-.

Afhentning:

Hvis der bestilles afhentning stilles anlægget frem på adressen Jyllingevej 52A, 2720 Vanløse og kan afhentes den aftalte dag.

Til selve arrangementet kan vi, hvis muligt, komme ud (eksempelvis ved tilfælde af fejl eller lignende), hvis der er behov for det. Vi vil her opkræve et kørselsgebyr på 995,-

Aflevering:

Står kunden selv for aflevering skal lejet materiel og tomme fustager afleveres på afhentningsstedet senest 72 timer efter endt arrangement.

Står Fadølsmesteren for afhentning aftales et tidsrum, hvor vi kan afhente lejet materiel og tomme fustager.

Erstatning:

Fadølsmesteren yder ikke erstatning for følgeskader og lignende. I tilfælde af, at kunden ikke har kunne benytte fadølsanlægget og fustagerne bliver kunden ikke faktureret. Dette er dog udelukkende, hvis fejlen ikke kan ses som kundens. Uanset hvad faktureres der ikke for ubrudte fustager.